Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، اذن دخول را که می‌خوانم، با ذهنی پر از مشغله‌ها و نگرانی‌های روزمره وارد حرم می‌شوم؛ نم‌نم باران و صدایی که از بلندگوها فراز بیست و هشتم دعای جوشن کبیر را نجوا می‌کند همانند آبی بر روی آتش، دلم را آرام می‌کند و به یادم می‌آورد خدایی دارم که همدم است برای آنکه همدمی ندارد و فریادرس است برای آنکه فریادرسی ندارد؛ یا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ یا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ یا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ یا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ یا غِیاثَ مَنْ لا غِیاثَ لَهُ یا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ یا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ یا مُعِینَ مَنْ لا مُعِینَ لَهُ یا أَنِیسَ مَنْ لا أَنِیسَ لَهُ یا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَهُ؛ ای تکیه‏‌گاه آن‏که تکیه‌‏گاه ندارد، ای پشتیبان آن‏که پشتیبانی ندارد، ای اندوخته آن‏که‌ اندوخته‌‌ای ندارد، ‌ای پناه آن‏که پناهی ندارد، ای فریادرس آن‏که فریادرسی ندارد، ای افتخار آن‏که افتخاری ندارد، ای عزّت آن‏که عزّتی ندارد، ‌ای مددرسان آن‏که مددی ندارد، ای همدم آن‏که همدمی ندارد، ای ایمنی‏‌بخش آن‏که ایمنی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلم محکم می‌شود، نگاهم که به گنبد طلایی امام رئوف می‌افتد چشمانم با ابرهای آسمان همزادپنداری می‌کنند، صورتم خیس می‌شود از اشک اشتیاق دیدار دوباره مهربان‌ترین امام در زمانی که از هزار ماه برتر و در زمینی که قطعه‌ای از بهشت است.

نوای گرم جوشن کبیر با صدای حجت‌الاسلام شجاع همچنان گوش دل را می‌نوازد؛ با راهنمایی خادمان بارگاه ملک پاسبان رضوی با رعایت فاصله اجتماعی در گوشه‌ای می‌نشینم تا من هم بین این همه نجوا و نیایش نوایی ضعیف شوم و خدایم را صدا بزنم، همان خدایی که طبق فراز ۹۹ جوشن کبیر شنیدنی از شنیدن دیگر بازش ندارد، کاری از کار دیگر منعش نکند، گفتاری از گفتار دیگر سرگرمش نکند، درخواستی از درخواست دیگر او را به اشتباه نیفکند، همان وجود مقدسی که  اصرار اصرارکنندگان او را به ستوه نیاورد، خدایی که آرمان واپسین جویندگان است و نهایت همّت‏ عارفان است و غباری در سراسر هستی بر او پوشیده نیست؛ ما همان غباری هستیم که دلخوش به نگاه مهربانت آن شب قدری که گویند اهل خلوت امشب است، تو را صدا می‌زنیم تا قدر این بودن را به ما بفهمانی.

خواندن بند بند دعا و ستایش خداوندی در منتها درجه کمال و مهربانی، در هوایی که هنوز بوی باران می‌دهد، آن هم زیر سایه شمس الشموس حال و هوایی خارج از توصیف خارج دارد؛ چگونه شرح دهم حال آدم‌هایی که با قرائت هر بند این دعا قطره اشکی از گوشه چشمانشان بر روی گونه می‌لغزد، چطور شرح دهم حال جوانی که از اشتیاق عظمت اسماء الهی به سجده درآمده و پیشانیش را بر زمینی که محل رفت و آمد ملائکه است می‌ساید؟ من فقط می‌توانم آن‌چه می‌بینم را بنویسم وصف این حال و هوای روحانی از عهده قلم من خارج است.

دعا به «یا صادق الوعد و یا موفی‌العهد» که می‌رسد یاد آن وعده بی دروغ هستی می‌افتیم و ناگهان دلمان پر می‌کشد برای امامی که از دیدگان‌مان غایب است، پس با اشاره بجای حجت الاسلام شجاعی دعای فرج را می‌خوانیم.

حالا ساعت ۲۳ و ۱۵ دقیقه است و با اعلام مجری برنامه کم کم بخش دوم برنامه‌های حرم مطهر رضوی آغاز می‌شود؛ حاج ابراهیم قانع مداح مدیحه سرای اهل بیت(ع)، برایمان از حال و هوای ماتم‌زده کوفه بدون امیرالمومنین(ع) می‌گوید و دل زائران پرواز می‌کند به هزار و ۹۰۰ کیلومتر آن‌طرف‌تر زمین و هزار و ۴۰۲ سال آن‌سوتر زمان در کوچه‌‌های کوفه، شهری که خشت خشتش غرق در ماتم امیری بی تکرار است.

مرد میدان چون سلیمانی فدایی علی است

قانع بین مدیحه‌سرایی برای امیرالمومنین(ع) با شعری حماسی در رسای شهید سردار قاسم سلیمانی، یاد «مرد میدان» می‌کند و می‌خواند: ای که می‌گویی دلم مشتاق دیدار علی است/ در عمل معلوم می‌گردد چه کس یار علی است/ قلب هر دلداده و عاشق هوایی علی است/ مرد میدان چون سلیمانی فدایی علی است

چشم‌ها که بارانی می‌شود، دل‌ها با روضه امام حسین(ع) به کربلا می‌روند و در گودی قتلگاه بر پیکری اشک می‌ریزند که مظلوم‌ترین خلق خدا بود و به دست شقی‌ترین‌ها به بی‌رحمانه‌ترین شکل ممکن به شهادت رسید؛ «وای از آن گلوی خشک، وای از آن همه حربه/ می‌شود جدا آن سر، با دوازده ضربه» فریاد یا حسین زائران در شب بیست و سوم رمضان از حرم رضوی به آسمان می‌رود، اما روضه به دختر سه ساله امام حسین(ع) که می‌رسد دل‌ها به آتش کشیده می‌شود، کاش وقتی روضه رقیه(س) را می‌شنوی جلوی چشمت دختر بچه‌های کوچک را نبینی، صورت لطیف و بدن نحیف دختری سه ساله شبیه همین که یکی دومتر آن‌طرف‌تر نشسته مگر طاقت کتک مردان لشگری را دارد؟ دوباره فریاد یا حسین این بار داغ‌تر از قبل به آسمان می‌رود تا برای اهل آسمان روایت کند از آتشی که بعد هزار و ۴۰۰ سال برای مظلومیت آل الله سال در قلب شیعه زبانه می‌کشد.

آن شب قدری که اهل خلوت گویند، امشب است

نوبت به سخنرانی رسیده، حجت الاسلام عالی به جایگاه می‌رود و در تبیین قدر و منزلت این شب، می‌گوید: امشب حساس‌ترین شب سال است، در روایات آمده شب بیست و سوم به عنوان محتملترین شب قدر بیشتر از دو شب دیگر مورد سفارش قرار گرفته است. حضرت زهرا(س) از عصر این روز فرزندان را می‌خواباندند تا بتوانند شب را بیدار بمانند و عظمت این شب را درک کنند.

او بیان می‌کند: امیرالمومنین(ع) در بخش دیگری از نهج البلاغه می‌فرماید که مومنین با چشم اتهام به خودشان نگاه می‌کنند و خود را به منزله یک متهم می‌بینند و از اعمالشان دچار عجب و غرور و خودشیفتگی نمی‌شوند؛ این افراد در مورد کارهای خیر خود هم بین خوف و رجا هستند.این استاد اخلاق در بخش دیگری از صحبت‌های خود با استناد به یکی از روایات امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه اظهار می‌کند: یکی از کارهایی که انسان باید امشب بکند بازنگری بدون توجیه اعمال گذشته است، یکی از کارهای مهم امشب توبه و عذرخواهی است، امیرالمومنین فرمودند که مومن صبحش شب نمی‌شود مگر اینکه به خودش سوء ظن دارد، مومن با نفس خودش مثل یک شریک خائن رفتار می‌کند، نفس میتواند کلاه سر انسان بگذارد و ما را تا جهنم ببرد.

عالی با اشاره به چهار گناه بزرگ انسان می‌گوید: اصرار بر گناه، افتخار به کارهای زشت، کوچک شمردن و توجیه گناه و شادی پس از گناه از جمله معصیت‌هایی است که از خود گناه ابتدایی بدتر است؛ توجیه گناه باعث کوچک شمردن گناهان می‌شود و باعث می‌شود انسان به درگاه خدا استغفار نکند؛ کسی که شجاعت دارد زیر بار گناه خود می‌رود.

این استاد اخلاق ادامه می‌دهد: کسی که کار حسنه‌ و نیکویی انجام می‌دهد نباید به آن مغرور شود؛ متقین کسانی هستند که هر چه دارند در راه خدا می‌دهند، اما همواره در هراس هستند که کم گذاشته باشند.

او تصریح می‌کند: امیر‌المومنین(ع) ستون و رکن تمام اولیاء و انبیاء الهی و دارای علم الهی بودند، تمام علومی که نزد انبیاء بود به نحو اکمل در حضرت علی(ع) تبلور یافته بود؛ اینجا هم آغوش و مهر امام رضا(ع) به روی همه ما باز است؛ در این بارگاه نورانی و در این شب‌ عزیز از ایشان بخواهیم که برای ما دعا کنند تا از مسیر بندگی خدا خارج نشویم.

تمام دار و ندار ما ثقلین است که از پیامبر(ص) برایمان باقی مانده، پس در این شب قدر، قرآن و چهارده وجود نورانی را بین خودمان و پروردگار شفیع قرار می‌دهیم تا از خطاها و گناهانمان بگذرد و به حرمت یادگارهای پیامبر(ص) در کنار مضجع شریف مهربان‌ترین امام که پاره تن پیامبر(ص) است برایمان بهترین تقدیر را رقم بزند؛ زائران با چشمانی اشکبار، غبار گناه از دل پاک می‌کنند و کلام وحی را شفیع قرار می‌دهند؛ برای آمرزش گناهان، سلامتی و ظهور ولی عصر(عج)، سلامتی رهبر انقلاب، از بین رفتن هرچه زودتر ویروس کرونا و شفای بیماران و برآورده شدن حاجات دعا می‌کنند.


=====================

گزارش از: معصومه مومنیان

====================

انتهای پیام/ ۷۰۰۶۸

منبع: فارس

کلیدواژه: مشهد شب قدر حرم امام رضا ع شب قدر بیست و سوم امیرالمومنین ع شب قدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۳۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش به بازی شهاب حسینی در آخرین سریالش

آفتاب‌‌نیوز :

بهزاد عشقی با اشاره به بازی شهاب حسینی در فیلم‌های درباره الی و فروشنده اظهار کرد: در فیلم‌های اصغر فرهادی جنس دیگری از بازیگری شهاب حسینی را می‌بینیم. او در این فیلم‌ها جلوی دوربین خیلی راحت بود و با نقشش زندگی می کرد. در فیلم سوپراستار تهمینه میلانی که نقش یک ستاره را بازی می‌کرد هم خیلی خوب بود.

این منتقد درباره کیفیت سریال گناه فرشته بیان کرد: این سریال هزار بار به پایان رسید و دوباره شروع شد. سکانس‌هایش خیلی پرحرف و طولانی و مصنوعی بودند. اتفاقی می‌افتاد و شهاب حسینی و همسرش درباره آن اتفاق حرف می‌زنند. مهدی سلطانی و شهاب حسینی مدام در حال حرف زدن بودند. ضمن این که ریتم سریال خیلی کند بود. مهدی سلطانی و شهاب حسینی در «گناه فرشته» مدام در حال حرف زدن بودند.

وی افزود: فیلم و سریال باید همه چیز را به شکل دراماتیک و عملی نشان بدهند. نه این که اتفاقات به شکل نقل قولی باشند. مشکل دیگر سریال «گناه فرشته» این است که می خواهد فساد گسترده را نشان بدهد ولی جرات گفتنش را ندارد. سریال زخم کاری هم می‌خواست همین نکته را بگوید.

این منتقد درباره بازی امیر جعفری در سریال جنگل آسفالت نیز گفت: امیر جعفری بازیگر خوبی است؛ ولی چند نقش کلیشه‌ای و تکراری پشت سر هم بازی کرد. او حتی گریم و لباسش را هم عوض نمی کند و از این فیلم تا آن سریال همیشه همین است. امیر جعفری جلوی دوربین بازیگر مقابلش را له می کند. بازیگر خوب باید با بازیگر مقابلش هماهنگ باشد. ولی در صحنه‌هایی که امیر جعفری بازی می‌کند بازیگر مقابل دیده نمی‌شود.

پخش سریال درام اجتماعی گناه فرشته به کارگردانی حامد عنقا از جمعه یکم دی ماه آغاز شد. شهاب حسینی، بهروز رضوی، مهدی سلطانی سروستانی، لادن مستوفی، امیر آقایی و پردیس پورعابدینی بازیگران این سریال هستند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • قابی خاطره انگیز از لحظه قدم زدن کبوتر حرم در بین زائران امام رضا (ع)
  • خسارت آتش سوزی در روستای گردشگری امام‌زاده ابراهیم شفت - گیلان
  • (ویدئو) روایت پردیس پورعابدینی از سکانس خجالت‌آور ملاقات شرعی در گناه فرشته
  • برگزاری مراسم شهادت امام صادق(ع) در هیئت میثاق با شهداء دانشگاه امام صادق(ع)
  • بازدید رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) از آسایشگاه کهریزک
  • دیدار جمعی از معلمان و فرهنگیان با رهبر معظم انقلاب
  • آیا بازگرداندن نصف مبلغ خودرو به مشتریان صحت دارد؟
  • تفال به حافظ چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ آن شب قدری که گویند اهل خلوت امشب است...
  • واکنش به بازی شهاب حسینی در آخرین سریالش
  • لحظه به لحظه با ال‌کلاسیکوی فوتبال اروپا